Trackman golfsimulaattorit

Rakennamme unelmiesi simulaattorin.

Kaikki simulaattoreihin

Nordic Turf toimittaa vuosittain tekonurmet noin viiteenkymmeneen Trackman golfsimulaattoriin, sekä lukuisiin muihin simulaattoreihin ympäri Suomen. Huomattava kokemuksemme golfsimulaattorien tekonurmien toimittamisessa ja asentamisessa takaa asiakkaillemme vertaansa vailla olevan, kustannustehokkaan tuotepaketin jokaiseen simulaattoriin. Tekonurmet muodostuvat tarkkaan valituista lyöntimatoista, laadukkaista puttipinnoista ja tyylikkäistä somistenurmista. Luomme tilaan juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan kokonaisuuden, jossa jokainen yksityiskohta on harkittu tarkkaan golfin huippusuorituksia varten.

Laatu ja näyttävyys edellä

Nordic Turfin yksinoikeudella Suomessa myymä lyöntimatto on osoittautunut äärimmäisen kestäväksi simulaattoreissa. Maton kestävyys ja lyöntituntuma ovat meille ensisijaisen tärkeitä, ja tämä huippulaatuinen tekonurmi täyttää odotukset vaativimmillekin golfareille.

Uutuutena markkinoille musta tekonurmi, joka ei ainoastaan ole visuaalisesti tyylikäs vaan myös täyttää korkeimmat laatuvaatimukset. Olemme toimittaneet ja asentaneet tätä ainutlaatuista tekonurmea useisiin talviharjoitteluhalleihin, tuoden eleganttiutta ja viihtyvyyttä tilaan.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse Nordic Turf – takaamme sinulle golfsimulaattorin parhaat tekonurmet. Kestävyys, tyyli ja huippuluokan suorituskyky yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla luoden golfelämyksen, joka vie sinut aivan golfin ytimeen.

Simulaattorin rakennuspalvelu

Rakennamme simulaattorit täysin mittojesi ja tarpeittesi mukaan ympäri Suomen. Lisäksi toimitamme laitteet ja muut tarvittavat välineet, joten sinun ei tarvitse kuin kertoa vaatimuksesi, me hoidamme loput. Meillä on kokemusta useamman simulaattorin rakentamisesta, joten tiedämme mitä se vaatii. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri Teille sopiva simulaattorikokonaisuus.

Trackman golfsimulaattorin rakennus

Tuotteemme simulaattoriin

Golf tekonurmi lyöntimatto

Lyöntimatto

Markkinoiden paras lyöntimatto. Valmistettu extravahvoista nylonlangoista, jota kestävät äärimmäistä kulutusta. Jäykkä rakenne sekä 5.2kg/m² paino varmistaa stabiilin ja tasapainoisen seisoma-asennon maton päällä ja se ei jousta jalkojen alla radikaalisissakaan painonvaihteluissa. 34mm pitkä lanka mahdollistaa myös tiin pystyttämisen, joten mattoon ei tarvitse tehdä erillisiä reikiä. Lisäksi maton vaihtaminen on helppo toimenpide, joten lyöntialue on aina kuin uusi.

Maton paksu ja vahva rakenne mahdollistaa pehmeän, nurmea jäljittelevän lyöntituntuman, vaikka pohjalla olisi betoni tai asfaltti. Tästä syystä lyöntimattomme löytyy lähes jokaisesta golfsimulaattorista. Lähetämme mielellämme koepalan tuotteesta.

Puttimatto

Tämä puttipinta vastaa golf viheriön pintaa täydellisesti. Eri suuntaan menevät nylonlangat varmistavat pallon vierimisen tasaisella vauhdilla jokaisesta suunnasta. Stimp on säädettävissä välillä 10-12. Pallon kierteet purevat pintaan luonnollisesti, jolloin harjoittelu on todenmukaista. Loistava lisä simulaattorin yhteyteen puttiharjoittelun tueksi.

Puttigreenin voi toteuttaa myös “sandwich” -rakenteella, jolloin maton alle laitetaan vaimennusmatto. Tämä korostaa pallon käyttäytymistä spinnaavissa lähestymislyönneissä ja saa pallon pysähtymään nopeammin pehmeämmän pompun takia.

 

Golf tekonurmi puttigreeni
Golf tekonurmi puttigreeni

Puttimatto

Tämä puttipinta vastaa golf viheriön pintaa täydellisesti. Eri suuntaan menevät nylonlangat varmistavat pallon vierimisen tasaisella vauhdilla jokaisesta suunnasta. Stimp on säädettävissä välillä 10-12. Pallon kierteet purevat pintaan luonnollisesti, jolloin harjoittelu on todenmukaista. Asennuksen loppuvaiheessa hiekan avulla pystytään hienosäätämään pallon liikettä.

Puttigreenin voi toteuttaa myös “sandwich” -rakenteella, jolloin maton alle laitetaan vaimennusmatto. Tämä korostaa pallon käyttäytymistä spinnaavissa lähestymislyönneissä ja saa pallon pysähtymään nopeammin pehmeämmän pompun takia.

Golf maisemointinurmi fore

Maisemointi

Lyöntimaton ja puttimaton ympäristöön täydellisesti sopiva maisemointinurmi tuo viimeisen silauksen kokonaisuuteen. Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt täysin aidon nurmen näköinen tekonurmi on suosittu vaihtoehto esimerkiksi lyöntimaton reunoille.

Maisemointinurmea on saatavilla kolmessa eri pituudessa, 26mm, 34mm ja 42mm. 

Ota yhteyttä

Lähetä viesti