Tekonurmen huolto

Oikeanlainen tekonurmen ja tekonurmikentän huolto pidentää sen käyttöikää.

Huollamme kaikki tekonurmikentät

Ei ole merkitystä onko tekonurmenne asennettu jonkun muun toimesta. Teemme tekonurmen huollot kaikille tekonurmikentille, tekonurmille ja pihoille. Oma kattava huoltokalustomme kattaa kaikki huoltotoimenpiteet, mitä tekonurmi tarvitsee pysyäkseen toimintakykyisenä vuodesta toiseen.

Miksi tekonurmi tarvitsee huoltoa?

Kestävä ja pitkäikäinen:
Säännöllinen huolto auttaa säilyttämään tekonurmen rakenteen ja materiaalit hyvässä kunnossa, mikä pidentää tekonurmen käyttöikää.

Turvallisuus:
Huolto varmistaa, että tekonurmen pinta pysyy tasaisena ja turvallisena käyttäjille. Mahdolliset epätasaisuudet tai vauriot voidaan havaita ja korjata ajoissa.

Optimaalinen suorituskyky:
Säännöllinen harjaus ja täyttöaineen lisäys auttavat ylläpitämään tekonurmen optimaalista pelaamisominaisuuksia, kuten pallokontrollia ja liikkumisnopeutta.

Vedenpoisto ja kuivatus:
Huolto varmistaa, että tekonurmen vedenpoistojärjestelmä toimii tehokkaasti, mikä estää veden kertymisen ja mahdolliset sammaleen tai homeen muodostumisen.

Esteettinen ulkonäkö:

Tekonurmen huolto pitää kentän visuaalisesti houkuttelevana ja viihtyisänä. Rikkakasvien poisto ja mahdolliset korjaukset antavat kentälle siistin ja hyvinhoidetun ilmeen.

Vahinkojen ennaltaehkäisy:

Kuntotarkastukset vuosittain auttavat tunnistamaan mahdolliset vauriot tai kulumat ajoissa, ennen kuin ne aiheuttavat suurempia ongelmia ja vaativat kalliimpia korjauksia.

Ympäristönystävällisyys:
Tehokas huolto voi edistää tekonurmen ympäristöystävällisyyttä, kun varmistetaan, että kenttä säilyy käyttökelpoisena pidempään, vähentäen tarvetta uusien materiaalien käyttöön.

Asiakastyytyväisyys:
Hyvin hoidettu tekonurmi tarjoaa paremman pelikokemuksen, mikä johtaa tyytyväisiin käyttäjiin ja lisääntyneeseen asiakastyytyväisyyteen.

Kustannustehokkuus:
Säännöllinen huolto voi vähentää suurempien korjausten tarvetta ja lisätä tekonurmen kokonaiskustannustehokkuutta pitkällä aikavälillä.

Sertifikaattien ja standardien noudattaminen:
Huolto auttaa säilyttämään tekonurmen standardien ja sertifikaattien vaatimukset, mikä voi olla olennaista esimerkiksi turvallisuusmääräysten noudattamisessa.

Säännöllinen huolto on investointi tekonurmen pitkäaikaiseen hyvinvointiin, turvallisuuteen ja suorituskykyyn. Me pidämme tekonurmesi kunnossa!

Tekonurmen vuosihuolto

Mikäli tekonurmi on suhteellisen kovassa käytössä, suosittelemme tekemään huollon kerran vuodessa. Tarjoamme yksittäisten vuosihuoltojen ohella myös vuosihuoltosopimusta, jolla pidätte tekonurmenne toimintakykyisenä läpi vuoden. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Syväpuhdistamme tekonurmen ja seulomme roskat pois

Ajamme tekonurmen kuidun pystyyn

Rikkoutuneet kohdat paikataan uudella palalla

Irti lähteneet viivat liimataan kiinni tai vaihdetaan

Möyhennämme tekonurmen ilmavaksi ja puhtaaksi bakteereista

Puhdistamme kentän täyteaineen ja laskemme sen takaisin

Vähälle käytölle ja huollolle jääneen tekonurmen pintaan voi kasvaa sammalta, jonka poistamme tarvittaessa mekaanisesti ilman kemikaaleja

Nyt alkaen 1590 € (alv 0%)

Tekonurmen syväpuhdistus

Säännöllinen syväpuhdistus on välttämätöntä, jotta pelipinnat pysyvät puhtaina, bakteerittomina ja vesi pääsee imeytymään läpi maapohjaan. Ainutlaatuinen syväpuhdistajamme käyttää erittäin tehokasta synteettistä pyörivää harjaa poistamaan roskat ja täyteaineet nurmikolta, minkä jälkeen se seuloo roskat pois tehokkaassa täryravistimessa, joka jakaa puhtaan täyteaineen takaisin kentälle. Työn viimeistely tapahtuu takaharjalla, joka jättää puhtaan ja sileän pelipinnan.

Teemme syväpuhdistuksia koko Suomen alueella omalla kalustollamme. Pyydä tarjous kentän syväpuhdistuksesta!

Tekonurmen täyteaineen lisäys

Palveluihimme kuuluu vanhan täyteaineen poisto ja uuden täyteaineen lisäys. Vaihtoehtoisesti voimme myös vain lisätä täyteainetta. Täyteaineen käyttö tekonurmessa ei vain paranna sen ulkonäköä ja käyttöominaisuuksia, vaan lisää myös turvallisuutta ja mukavuutta. Oikeanlaisen täyteaineen valinta takaa, että tekonurmi toimii optimaalisesti suunnitellussa käyttötarkoituksessa.

Ennen ja jälkeen

Ennen ja jälkeen

Katso myös tekonurmen korjaus -sivut

Ota yhteyttä

Lähetä viesti