Kaupalliset kohteet

Korosta yrityksesi brändiä värikkäällä tekonurmella.

Vahvista brändiä ja panosta mukavuuteen

Tarjoamme monipuolisia tekonurmivaihtoehtoja, jotka mahdollistavat yrityksille ja yhteisöille brändinsä näkyvyyden erottuvilla väreillä.

Meidän tekonurmet soveltuvat täydellisesti esimerkiksi museoihin, kauppakeskuksiin, rock-festivaaleille, ravintoloihin, TV-kuvaustiloihin, pankkeihin, ruokakauppoihin, vaatekauppoihin, urheiluliikkeisiin, rautakauppoihin, kuntosaleille, messuille, näyttelyihin ja moniin muihin liiketiloihin. Voimme räätälöidä mattoihimme yrityksesi logon eri väreissä, tuoden brändisi esille vahvasti ja tyylikkäästi.

Valikoimamme tekonurmet ovat monipuolisia ja soveltuvat erinomaisesti erilaisiin käyttökohteisiin. Mattojen vesireiät varmistavat veden tehokkaan poistumisen, mahdollistaen nopean kuivumisen. Tekonurmimme parantaa tilojen akustiikkaa ja tarjoaa pehmeän pinnan jalkojen alla. Hyväksynnät, kuten Espoon rakennusviraston ja Helsingin Messukeskuksen paloluokitusvaatimukset, vahvistavat tuotteidemme korkeaa laatua.

Tekonurmet ovat täysin hajuttomia ja myrkyttömiä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan paikkoihin, missä huomioidaan esimerkiksi lasten ja lemmikkien turvallisuus. Anna Nordic Turfin tekonurmen tuoda tilaasi laadukasta raikkautta ja käytännöllisyyttä samalla, kun tarjoamme sinulle helpon ja vaivattoman palvelun. Me asennamme maton tilaanne, joten teidän ei tarvitse kuin nauttia sen tyylikkyydestä ja mukavuudesta.

Värilliset tekonurmet

Terassimatto Sininen
Terassimatto Pinkki
Violetti terassimatto
Mokka terassimatto
Lime Terassimatto
Tumma harmaa terassimatto
Terassimatto Pronssi
Valkoinen Terassimatto
Terassimatto Musta
Terassimatto Harmaa

Ota yhteyttä

Lähetä viesti