Tekonurmen vuokraus

Säästä kustannuksissa ja vaivassa – vuokraa tekonurmi tapahtumaan.

Säästä kustannuksissa ja ajassa

Tarjoamme laadukkaita tekonurmiratkaisuja monipuolisesti kaupallisiin kohteisiin, kuten museoihin, kauppakeskuksiin, rock-festivaaleille, ravintoloihin, TV-kuvaustiloihin, pankkeihin, ruokakauppoihin, vaatekauppoihin, urheiluliikkeisiin, rautakauppoihin, kuntosaleille, messuille ja näyttelyihin sekä moniin erilaisiin liikkeisiin. Pystymme myös kirjauttamaan yrityksen logo maton eri väreihin.

Valikoimamme tekonurmet soveltuvat moniin käyttökohteisiin. Mattojen vesireiät estävät veden kertymisen pinnalle, mahdollistaen alustan kuivumisen. Tekonurmimme parantaa tilojen akustiikkaa ja tarjoaa miellyttävän pehmeän pinnan jalan alle. Espoon rakennusviraston hyväksynnän myötä voimme vakuuttaa, että tekonurmimateriaalimme ei estä veden kulkeutumista kattoterasseilla viemäreihin. Lisäksi mattomme täyttävät Helsingin Messukeskuksen nykyiset paloluokitusvaatimukset.

Valitsemamme tekonurmet soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja ne ovat täysin hajuttomia ja myrkyttömiä. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan paikkoihin, missä on esimerkiksi lapsia ja eläimiä, jotka voivat huoletta nauttia leikeistään niiden päällä. Anna Nordic Turfin tekonurmen tuoda tilaasi laadukasta raikkautta ja käytännöllisyyttä samalla, kun tarjoamme sinulle helpon ja vaivattoman vuokrauskokemuksen. Valitse tekonurmi, valitse luksusta ja laatua.

Värilliset tekonurmet

Terassimatto Sininen
Terassimatto Pinkki
Violetti terassimatto
Mokka terassimatto
Lime Terassimatto
Tumma harmaa terassimatto
Terassimatto Pronssi
Valkoinen Terassimatto
Terassimatto Musta
Terassimatto Harmaa

Miksi tekonurmi kannattaa vuokrata?

Esteettinen lumo

Tekonurmemme tuo tilaan visuaalista hohdetta ja raikkautta, luoden vehreää tunnelmaa ympärilleen. Se on loistava tapa piristää tilaa ja tehdä siitä viihtyisämpi.

Monipuolinen soveltuvuus

Oli kyse sitten tilapäisestä tapahtumasta, juhlasta tai kampanjasta, tekonurmemme soveltuvat moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ne tarjoavat joustavuutta ja mahdollisuuden muokata tilaa tarpeidesi mukaan.

Mukavuus ja turvallisuus

Pehmeä tekonurmi on miellyttävä jalkojen alla, tarjoten käyttäjilleen miellyttävän kokemuksen. Lisäksi se parantaa tilan turvallisuutta tasoittamalla mahdollisia epätasaisuuksia.

Brändin esillepano

Yrityksesi logo värikkäästi kirjailtuna tekonurmeen voi olla erinomainen tapa vahvistaa brändiäsi ja tehdä siitä näkyvän osan tilaa.

Ympäristöystävällinen valinta

Tekonurmi on kestävä valinta, ja vuokraamalla sitä lyhytaikaisiin tarpeisiin, voit osallistua ympäristöystävälliseen ajatteluun vähentämällä tarvetta uusille materiaaleille.

Helppohoitoisuus

Vuokraamalla tekonurmen saat huolettoman ratkaisun, sillä ammattilaisemme huolehtivat kaikesta logistiikasta, asennuksesta poisvientiin.

Valitsemalla Nordic Turfin tekonurmen vuokrauksen saat käyttöösi enemmän kuin pelkän maton. Saat tilaan, tapahtumaan tai liiketilaasi elävyyttä, turvallisuutta ja ainutlaatuisen tunnelman. Näe tekonurmi innovatiivisena ja vaivattomana ratkaisuna tilan muokkaamiseen, ja anna sen tehdä vaikutuksen vieraisiin ja asiakkaisiisi. Valitse tekonurmi, valitse elämyksellisyyttä ja tehokasta brändin esillepanoa!

Ota yhteyttä

Lähetä viesti