Pelikentät

Tekonurmikentät ja huollot jalkapalloon, padeliin, tennikseen, leikkikentälle ja ulkokuntosaleille.

Laadukas pelialusta jokaiseen olosuhteeseen

Kuten tiedämme, Suomen ilmasto on hyvin monipuolinen ja nopeasti vaihtuva. Tällöin luonnollisen nurmen kyky toimia jatkuvan kulutuksen alla heikkenee huomattavasti. Tekonurmen avulla pystymme poistamaan tämän ongelman, jolloin pelialusta on aina täysin pelattavassa kunnossa. Meiltä saat tekonurmikentät jalkapalloon, tennikseen, leikkikentälle ulkokuntosalille tai mihin lajiin tahansa. Olemme kokonaisvaltainen kumppani, sillä meillä on myös oma huolto.

Jalkapallokenttä tekonurmesta

Kustannustehokkain ratkaisu rakentaa jalkapallokenttä on tehdä se tekonurmesta. Se parantaa pelituntumaa, loukkaantumisriski pienenee ja se on pelattavissa päivästä toiseen kovankin kulutuksen tai säävaihtelun alla. Nordic Turfin tekonurmet täyttävät UEFA:n ja FIFA:n tiukat vaatimukset, joten voit luottaa siihen, että saat huipputason pelikokemuksen omalle kentällesi. Tarjoamme tuotteillemme jopa 7-vuoden takuun. Lisäksi pidämme omalla huolto-ohjelmallamme kenttäsi kunnossa vuodesta toiseen.

Asennustavat

Tekonurmen alle on mahdollista asentaa joustokerros, jonka tarkoituksena on pehmentää tekonurmen pintaa. Tällöin pelialusta saadaan vastaamaan täydellisesti luonnonurmen joustoa. Tekonurmen voi asentaa myös kustannustehokkaammin ilman joustoa, mutta silloin kumirouhetta lisätään enemmän, jotta toivottu jousto saadaan aikaiseksi. Meillä on oma huoltolaite kumirouheelle, joten saatte kaikki huollot saman katon alta.

Kenttien huoltopalvelu

Meiltä saat myös tekonurmikenttien huollot ja vuosihuollot kätevästi. Pystymme huoltamaan kenttäsi nopeasti, sillä oma kalustomme on ripeästi liikuteltavissa. Huollamme myös muiden tekemiä kenttiä, oli kyse sitten tekonurmesta tai muulla tavalla toteutetusta. Kysy tarjous!

FIFA hyväksytty tekonurmi

Valmistettu kestävistä monofiilamenttilangoista

Saatavilla vakiona 40 mm, 50 mm ja 60 mm nukkapituudella

Erittäin kestävä kulumista vastaan

Huippuluokan kimmoisuus

Pienempi loukkaantumisriski ovaalinmuotoisten lankojen ansiosta

Luonnollinen ulkonäkö eri värisillä langoilla

Voidaan täyttää halutulla täyteaineella

7 vuoden takuu

 

Fifa hyväksytty tekonurmikenttä jalkapalloon

Ei FIFA hyväksytty tekonurmi

Fibrilloituneen langan, monofiililangan ja huopavahvisteisen yhdistelmän ansiosta hyvä kimmoisuus

Saatavilla vakiona 24 mm ja 32 mm nukkapituudella

Hyvä pallojen rullaus ja kimmoisuus

Hyvä pito nappuloilla

Ei hiekkaa tai kumitäytettä, mikä vähentää huoltoatarvetta

Selkeät rajaviivat

Helppo asentaa ja poistaa.

7 vuoden takuu

Kustannustehokas tekonurmikenttä jalkapalloon

Tekonurmi pihapeleihin

Tekonurmi on paras vaihtoehto kun hakusessa on kustannustehokas, kestävä ja monikäyttöinen alusta. Valikoimassamme on tekonurmet tenniskentälle, padeliin, ulkokuntosaliin, urheilukentälle ja moneen muuhun.

Olemme rakentaneet lukuisia tekonurmialustoja ulos, joten tiedämme tarjota oikeat tuotteet mallistostamme asiakkaan preferenssien perusteella. Oma huoltomme takaa sen, että nurmi pysyy käyttökuntoisena ja siistinä läpi käyttöikänsä. Onhan se meille käyntikortti uusille asiakkaille.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva tekonurmi pihapeleihin!

Golf maisemointinurmi fore

Tekonurmi pihakentille

Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt täysin aidon nurmen näköinen tekonurmi on paras ratkaisu kentille, kun vaaditaan kustannustehokkuutta, kestävyyttä ja pehmeyttä. Se on vaivaton vaihtoehto ja pysyy ryhdikkäänä kovankin kulutuksen alla. Kunnollisten pohjatöiden ansiosta tekonurmi kuivaa huomattavan nopeasti sateiden jälkeen, verrattuna luonnonnurmikkoon ja siihen ei pääse syntymään liejua.

Tätä suosittua nurmea on saatavilla kolmessa eri pituudessa, 26mm, 34mm ja 42mm.

Ota yhteyttä

Lähetä viesti