Julkaistu

Nordic Turf tekonurmet valloittivat pk-seudun suuret golf-myymälät

Nordic Turf tekonurmet vyöryivät voimalla pääkaupunkiseudun suurimpiin golf-liikkeisiin. Nordic Turfin golf-puttipinnan poikkeuksellisen hyvät ja todentuntuiset pallonvierintäominaisuudet ovat saaneet kehuja niin aktiiviharrastajilta, PRO pelaajilta, kuin opettajiltakin. Hyvää palautetta on tullut myös mailojen maahantuojilta.

Materiaali on tiiviimpää ja ns. samettisempaa, kuin mikään Suomen golf-liikkeissä aikaisemmin palvellut puttipinta. Tästä syystä vanhoja viheriöitä poistettiin monesta myymälästä. Nyt puttereiden myyntipaikoilla mailan kokeileminen on lähempänä luonnonviheriöitä, kuin koskaan. Myös puttipinnan pallonpysäytysominaisuudet chippilyönneissä vastaavat luonnonnurmea.

Golf-puttipintojen lisäksi Nordic Turf lyöntimattoa asennettiin useiden golf-liikkeiden Trackman golf-simulaattoreihin. Lyöntimattotekonurmeamme asennettiin talven 20-21 aikana noin kolmeenkymmeneen golf-simulaattoriin ympäri Suomea. Materiaali on erittäin kulutuksen kestävää ja sen lyöntituntuma on erittäin hyvä. Juuri sopivan pehmeähköön lyöntimattoon saa tiin pystyyn mihin vaan kohtaan. Materiaali on löytänyt hyvin suomalaisille golfkentille sekä noin 200 Suomalaisen golffarin kotipihalle.

Nordic Turf Harmaa tekonurmi asennettiin Golf Balance Vantaan Trackman tilojen takaosiin sekä käytävämatoksi liikkeen etuovelta lähtien koko myymälän läpi.

Myös Golf Sky Vantaan tuulikaappi sai kauniin tekonurmen, joka ohjaa asiakkaat myymälään tai noutoluukulle.

Golf Sky Vantaa
Golf Sky Vantaa

Jo ennestään Suomen suurimmassa Golf-välinemyymälässä Golf Sky Espoossa pelattiin Nordic Turf tekonurmilla. Liikkeessä sijaitsee kaksi viheriötä sekä lukuisia lyöntipaikkoja, joissa kaikissa tietysti Nordic Turf tekonurmi.

Lisää Lyöntimatoistamme täältä

http://www.golfsky.fi

www.golfbalance.fi