Nordic Turfin tekonurmet valloittivat pk-seudun suuret golfmyymälät

Nordic Turf intekonurmet vyöryivät voimalla pääkaupunkiseudun suurimpiin golfliikkeisiin. Nordic Turfin golf-puttipinnan poikkeuksellisen hyvät ja todentuntuiset pallonvierintäominaisuudet ovat saaneet kehuja niin aktiiviharrastajilta, PRO pelaajilta, kuin opettajiltakin. Hyvää palautetta on saatu myös mailojen maahantuojilta.

Materiaali on tiiviimpää ja ns. samettisempaa, kuin mikään Suomen golfliikkeissä aikaisemmin palvellut puttipinta. Tästä syystä vanhoja viheriöitä on poistettu monista myymälöistä. Nyt puttereiden myyntipaikoilla mailan kokeileminen on lähempänä luonnonviheriöitä kuin koskaan. Myös puttipinnan pallonpysäytysominaisuudet chippilyönneissä vastaavat luonnonnurmea.

Golfputtipintojen lisäksi Nordic Turfin lyöntimattoa on asennettu useiden golfliikkeiden Trackman golfsimulaattoreihin. Lyöntimattotekonurmeamme on asennettu talvien 2020-2021 aikana noin kolmeenkymmeneen golfsimulaattoriin ympäri Suomea. Se kestää erittäin hyvin kovaa kulutusta ateriaali on erittäin kulutuksen ja sen lyöntituntuma on hyvä. Juuri sopivan pehmeähköön lyöntimattoon saa tiin pystyyn mihin vaan kohtaan. Tekonumia on käytössä jo useilla kotimaisillaeri golfkentillä sekä noin kahden sadan suomalaisen golffarin kotipihalla.

Trackman-simulaattorit saivat kauniit tekonurmet

Nordic Turfin harmaa tekonurmi asennettiin Golf Balance Vantaan Trackman tilojen takaosiin sekä käytävämatoksi liikkeen etuovelta lähtien koko myymälän läpi.

Myös Golf Sky Vantaan tuulikaappi sai kauniin tekonurmen, joka ohjaa asiakkaat myymälään tai noutoluukulle.

Golf Sky Vantaa
Golf Sky Vantaa

Jo ennestään Suomen suurimmassa Golf-välinemyymälässä Golf Sky Espoossa pelattiin Nordic Turf tekonurmilla. Liikkeessä sijaitsee kaksi viheriötä sekä lukuisia lyöntipaikkoja, joissa kaikissa tietysti Nordic Turf tekonurmi.

Lisää Lyöntimatoistamme täältä

http://www.golfsky.fi

www.golfbalance.fi