Golf-viheriökenttä

Sporttitekonurmet yhdistää maisemoinnin ja urheilun

Vihdoin on esitellä tekonurmi, joka täyttää hyvin vaatimukset puutarhoissa ja urheilukentillä. High-end urheilutekonurmi on kestävä ja se on samalla hyvännäköinen, sopien maisemointiin ja tuntuu aidolta nurmelta.

nordicturf tekonurmimatto tenniskentällä

Maisemointi ja sisustus

Tekonurmella luodaan luonnollinen ilme ja tuntuma puutarhojen, puistojen, tienvarsien istutuksille sekä liikenneympyröiden laidoille.
Mahdollisuudet tekonurmen käytölle ovat yksinkertaisesti rajattomat. Kaikki tekonurmet ovat korkealaatuisia ja näyttävät oikealta nurmelta, sekä tuntuvat pehmeältä ja aidolta nurmikolta. Saatavilla ovat ei-täyte tuotteiden valmistus polyeteeni, polypropeeni ja polyamidilankoja. Edellämainituissa tuotteissa on seitsemän vuoden takuu!

Pitkäikäinen tekonurmi kovaan käyttöön

Leikkikentillä ja muissa vastaavissa paikoissa, joita käytetään intensiivisesti, tekonurmi on oikea ratkaisu alustaksi. Tekonurmi on kestävä sekä turvallinen niin ihmisille kuin eläimille.

Nordic Turf tarjoaa laajan valikoiman tekonurmia joissa on aidon ruohon tuntua. Nurmet on suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin leikkipaikoilla, joissa pehmeän ja turvallisen pohjan lisäksi voidaan pitää hauskaa vuosia ilman päivittäisiä hoitotoimenpiteitä.