fifa quality preferred producer tekonurmi

FIFA Preferred Producer & FIFA Quality Programme

FIFA Preferred Producer status on kansainvälisen jalkapalloliiton myöntämä takuu   jalkapallonurmiemme korkeimmista mahdollisista standardeista laadun, suorituskyvyn ja turvallisuuden suhteen käyttäjän näkökulmasta. Jalkapallonurmemme ja toimintatapamme ovat läpäisseet mm. Kansainväliset FIFA QUALITY ja FIFA QUALITY PRO testit.

Jalkapallonurmemme kuuluvat FIFA quality program –ohjelmaan. Teemme yhteistyötä ja tutkimusta sekä kansainvälisten tutkimuskeskusten ja yliopistojen sekä eri urheiluorganisaatioiden kanssa. Testaamme mm. UV-säteilyn vaikutusta, kulutuksen kestoa ja vetolujuutta. Tavoitteena on varmistaa jalkapallonurmen paras mahdollinen käyttökokemus pelaajille huomioiden turvallisuus, suorituskyky, kestävyys ja laatu sekä tehdä itse pelaaminen helpommaksi.

Teknisten vaatimusten lisäksi FIFA Quality Programme huomioi eettiset vastuut. Ohjelmaan kuuluminen takaa, että otamme huomioon työntekijöiden oikeudet, terveys- ja turvallisuusasiat sekä ympäristön vastuullisesti.
Lue lisää FIFA Quality Programme:sta tästä >>

Edustamamme yhtiö on toimittanut yli 1500 eri urheilukenttää ja n 160 fifa kenttää ympäri maapallon.

Nykypäivän jalkapalloilijat vaativat jalkapallonurmelta enemmän kuin helppohoitoista ja joka säälle sopivaa alustaa. Olemme kehittäneet jalkapallonurmemme kuitujen ominaisuuksia mm. iskunvaimennuksen, kitkan ja pallon ponnahtamisominaisuuksien osalta sekä iholle ystävälliseksi. Alustan on mahdollistettava pelaajien lähtö ja pysähtyminen nopeasti liukastumatta ja turvallisesti. Lisäksi huomioimme täyttöaineiden osalta ominaisuuksien lisäksi terveysvaikutukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous täyttämällä lomake: