Nordic Turf maahantuo ja asentaa täyden valikoiman korkealaatuisia tekonurmia. Viheriöiden pinnat jäljittelevät luonnon nurmia täydellisesti ja pintoja löytyy jokaiselle golfkentän alueelle, kaikkiin käyttötarkoituksiin. Karkeasta Teegrass nurmesta, aina nopeaan 9ft. stimp kotipiha puttigreeniin asti.

Golf-tekonurmet sisälle ja ulos

Kaikki tekonurmemme soveltuvat sekä sisä että ulkokäyttöön. Kotipihaviheriöistä golfharjoittelukeskuksiin kohta 15 vuoden ja noin 300 viheriön kokemuksella.

Asennuksistamme vastaava Jarno Saure on kohta 15 vuoden tekonurmi asennus uransa aikana rakentanut suurimman osan Suomessa sijaitsevista golf sisähalleista. Suurimpia viimeisiä projekteja mm. Planmecagolf areena Helsinki ja Swingmakers golf areena Lappeenranta.

Golfviheriöalustoja:

Golfviheriöalustoiksi tarjoamme kahta eri tekonurmimateriaalia, jotka tarjoavat hieman eri ominaisuudet ja pallon vierintänopeudet.

Chippi-lyönneissä molemmilla puttipinta materiaaleillamme on erinomainen kyky pysäyttää pallo luonnon viheriön tapaan.

Lyöntialustanurmemme lyöntituntuma on mielyttävän pehmeä ja siihen voi asettaa normaalin tiin pystyyn mihin tahansa kohtaan. Oli tarve pienestä chippialustasta tee-boxiin tai koko rangen levyiseen tee-lineen me toimitamme sen. Ei koko rajoituksia.

Maisemointinurmia tarjoamme useita eri laatuja. Niistä voidaan rakentaa viheriöiden ympärille foregreen tai vaikkapa pihanurmikko ilman golfviheriötä. Tutustu referensseihimme tästä >>

Suosittelemme tilaamaan tekonurmen kauttamme, näin saat valmiin ja asiantuntevan ratkaisun kauttamme helposti. Toimitamme tekonurmet sekä asennettuna että ilman asennusta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous täyttämällä lomake:

Jarno Saure +358 40 707 1228