Tekonurmi lasten peleihin

Pelikentät

Turvallinen ja kestävä nurmi tennikseen ja muihin pihan peleihin

Tekonurmi on kestävä, hyvännäköinen ja tuntuu aidolta nurmelta. Tenniskentällä tekonurmi on erinomainen pinnoitusvaihtoehto vähäisen huoltotarpeen ansiosta.

nordicturf tekonurmimatto tenniskentällä

Huippu laadun takeena pitkät takuut

Tekonurmella luodaan luonnollinen ilme ja tuntuma puutarhojen, puistojen, tienvarsien istutuksille sekä liikenneympyröiden laidoille.
Mahdollisuudet tekonurmen käytölle ovat yksinkertaisesti rajattomat. Kaikki tekonurmemme ovat korkealaatuisia sekä tuntuvat pehmeältä ja aidolta nurmikolta. Kaikki tekonurmet tuomme itse Eu-alueelta eikä niillä ole negatiivisia terveysvaikutuksia. Edellämainituissa tuotteissa on seitsemän vuoden takuu!

Kaikki tekonurmemme soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön eikä niistä vapaudu mitään hajuja tai myrkkyjä, joten lapset ja kotieläimet voivat huoletta leikkiä niiden päällä.

Pitkäikäinen tekonurmi kovaan käyttöön

Leikkikentillä ja muissa vastaavissa paikoissa, joita käytetään intensiivisesti, tekonurmi on oikea ratkaisu alustaksi. Tekonurmi on kestävä sekä turvallinen niin ihmisille kuin eläimille.

Nordic Turf tarjoaa laajan valikoiman tekonurmia joissa on aidon ruohon tuntua. Nurmet on suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin. Muun muassa leikkipaikoilla voidaan pitää hauskaa vuosia ilman suurempia hoitotoimenpiteitä. Nurmemme kestävät myös pakkasella käytön ja jäädyttämisen.