Leppävaara range

Golf tekonurmet

500 Viheriön kokemus takaa parhaan ja vuosia kestävän lopputuloksen

Suomen golfammattilaisten terävimmän kärjen suosittelemat tekonurmet kotipihalle ja golf-kentälle 7 vuoden takuulla ja melkein 20 vuoden kokemuksella tekevät Nordic Turfista selkeän markkinajohtajan Suomessa.

Asennuskokemus omaa luokkaansa

Viheriöasennusten laatu on minulle ensisijaisen tärkeää ja siitä kertoo erittäin korkea asiakastyytyväisyys. On mahtavaa kuulla asennuksen valmistuttua asiakkaalta, että vaikka odotukset puskaradion takia olivat kovat, lopputuloksesta tuli vielä odotettua hienompi!

Asiakas tyytyväisyyden myötä tie on vienyt monen julkisuudesta tutun henkilön ja urheilijan pihalle viheriötä tekemään ympäri Suomen ja vähän maan rajojen ulkopuolellekin.

Asennuksen laadun ja nopeuden takaa melkein 500 tekonurmiviheriön, jokusen Adventuregolf-kentän sekä puttikentän rakennuskokemus.

Suomessa on viheriöitä kotipihoilla yllättävän paljon. Niistä olen tehnyt varmasti yli 90%. Asennus uran ensimmmäiset 10 vuotta ainoana asentajana yrityksessä joka aloitti tekonurmiviheriöiden toimittamisen Suomessa. Yrittäjyyden alkumetreillä tein myös alihankintana viheriöitä muutamalle kilpailijalle jotka saivat asennuksista referenssejä joita käyttävät edelleen markkinoinnissaan. Yrittäjäksi siirtymisen myötä asennustahti on koventunut vuosi vuodelta ja jokaisena vuotena asennusten määrä on kasvanut selkeästi. Jo vuosia olen asentanut vain omia materiaaleja, omalla porukalla vaikka edelleen tulee pyyntöjä alihankinta hommiin. Asennukset hoituvat nykyään alusta loppuun omilla koneilla. Viime vuosina noin puolet asennuksista avaimet käteen periaatteella ja puolet melko valmiiden pohjien päälle breikkien rakennus ja tekonurmen asennus.


Viheriöiden pinnat jäljittelevät luonnonnurmia täydellisesti ja pintoja löytyy jokaiselle golfkentän alueelle, kaikkiin käyttötarkoituksiin. Karkeasta Teegrass nurmesta, aina nopeaan 9-10ft. stimp kotipiha puttigreeniin asti. Hiekkabunkkeri tekonurmi reunoilla rakennetaan usein suurempien viheriöiden kylkeen.

Golf-tekonurmet sisälle ja ulos

Kaikki tekonurmemme soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kotipihaviheriöistä golfharjoittelukeskuksiin 20 vuoden kokemuksella.

Kaikki Nordic Turf tekonurmet soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön eikä niistä vapaudu mitään hajuja tai myrkkyjä, joten lapset ja kotieläimet voivat huoletta leikkiä niiden päällä.


Olen viimeisen 20 vuoden aikana rakentanut lähes kaikki Suomessa sijaitsevista golf sisähalleista. Suurimpina viimeisimpinä projekteina mainittakoon mm. Planmecagolf areena Helsinki, Season Golf Espoo, Gogolf Lounge Espoo, Gogolf Lounge Tampere, Swingmakers golf areena Lappeenranta, Golf Jurta Pori, Savon golf tiimi Mikkeli,  Pitkäjärven Golf Akatemia, Oulun golfhalli (Nordic Turf Areena) sekä monia muita golf-halleja ympäri Suomen. Myös Golf Sky ja Golf Balance liikkeiden kaikki viimeisien vuosien aikana hankitut viheriöt toimitti Nordic Turf.

Golfviheriöalusta

Viheriöitämme löytyy monilta Golf harjoitusalueilta. Jos harkitset oman viheriön hankintaa, kerromme mielellämme sinua lähimpänä olevan viheriön sijainnin. Näin pääset testaamaan tuotteen ennen ostopäätöstä.

Chippi-lyönneissä puttipinnallamme on erinomainen kyky pysäyttää pallo luonnonviheriön tapaan.

Lyöntialustanurmemme lyöntituntuma on mielyttävän pehmeä ja siihen voi asettaa normaalin tiin pystyyn mihin tahansa kohtaan. Oli tarve pienestä chippialustasta tee-boxiin tai koko rangen levyiseen tee-lineen me toimitamme sen. Ei kokorajoituksia.

Lyönti ja chippimatot täältä

Maisemointinurmia tarjoamme useita eri laatuja. Niistä voidaan rakentaa viheriöiden ympärille foregreenin asiakkaan toiveen mukaisesti.

Tutustu referensseihimme tästä >>
Katso täältä valmisviheriöt >>

Tekonurmi terassille
Viheriö terassille

Jätä yhteystietosi alla niin tehdään sinulle unelmiesi viheriö.

Jarno Saure +358 40 707 1228

    Nordic Turf Golftekonurmi
    Nordic Turf Golftekonurmi