Leppävaara range

Suomen golfammattilaisten terävimmän kärjen suosittelemat tekonurmet kotipihalle ja golf-kentälle 7 vuoden takuulla ja 15 vuoden kokemuksella.

Asennus kokemus omaa luokkaansa

Viheriöasennusten laatu on meille ensisijaisen tärkeää ja siitä kertoo erittäin korkea asiakastyytyväisyys. On mahtavaa kuulla asennuksen valmistuttua asiakkaalta, että vaikka odotukset puskaradion takia olivat kovat, lopputuloksesta tuli vielä odotettua hienompi!

Asennuksen laadun ja nopeuden takaa noin kolmensadan tekonurmiviheriön ja muutaman Adventuregolf-kentän rakentaminen.

Kyllä! Suomessa on viheriöitä kotipihoilla yllättävän paljon. Niistä hand made by Mr. Nordic Turf Jarno Saure varmasti yli 90%.

Jos et usko edellisiä lukuja, niin kerron mielelläni puhelimessa lisää. Numero löytyy sivun alareunasta.

Viheriöiden pinnat jäljittelevät luonnonnurmia täydellisesti ja pintoja löytyy jokaiselle golfkentän alueelle, kaikkiin käyttötarkoituksiin. Karkeasta Teegrass nurmesta, aina nopeaan 9-10ft. stimp kotipiha puttigreeniin asti. Hiekkabunkkeri tekonurmi reunoilla rakennetaan usein viheriön yhteyteen.

Golf-tekonurmet sisälle ja ulos

Kaikki tekonurmemme soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kotipihaviheriöistä golfharjoittelukeskuksiin 15 vuoden kokemuksella.

Kaikki tekonurmemme soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön eikä niistä vapaudu mitään hajuja tai myrkkyjä, joten lapset ja kotieläimet voivat huoletta leikkiä niiden päällä.


Jarno Saure on 15 vuoden pituisen tekonurmiasennusuransa aikana rakentanut lähes kaikki Suomessa sijaitsevista golf sisähalleista. Suurimpina viimeisimpinä projekteina mainittakoon mm. Planmecagolf areena Helsinki, Swingmakers golf areena Lappeenranta, Golf Jurta Pori, Savon golf tiimi Mikkeli,  Pitkäjärven Golf Akatemia Kokemäki sekä viimeisimpänä Nordic Turf tekonurmia tilannut Oulun golfhalli.

Golfviheriöalustoja

Golfviheriöalustoiksi tarjoamme kahta eri tekonurmimateriaalia, jotka tarjoavat hieman eri ominaisuudet ja pallon vierintänopeudet.

Chippi-lyönneissä molemmilla puttipintamateriaaleillamme on erinomainen kyky pysäyttää pallo luonnonviheriön tapaan.

Lyöntialustanurmemme lyöntituntuma on mielyttävän pehmeä ja siihen voi asettaa normaalin tiin pystyyn mihin tahansa kohtaan. Oli tarve pienestä chippialustasta tee-boxiin tai koko rangen levyiseen tee-lineen me toimitamme sen. Ei koko rajoituksia.

Maisemointinurmia tarjoamme useita eri laatuja. Niistä voidaan rakentaa viheriöiden ympärille foregreenin asiakkaan toiveen mukaisesti.

Tutustu referensseihimme tästä >>

Tekonurmi terassille
Viheriö terassille

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous täyttämällä lomake:

Jarno Saure +358 40 707 1228

Nordic Turf Golftekonurmi
Nordic Turf Golftekonurmi