Leppävaara range

Golf tekonurmet

400 viheriön asennuskokemus yli 15 vuoden ajalta takaa parhaan lopputuloksen.

Suomen golfammattilaisten terävimmän kärjen suosittelemat tekonurmet kotipihalle ja golf-kentälle 7 vuoden takuulla ja yli 15 vuoden kokemuksella.

Asennuskokemus omaa luokkaansa

Viheriöasennusten laatu on meille ensisijaisen tärkeää ja siitä kertoo erittäin korkea asiakastyytyväisyys. On mahtavaa kuulla asennuksen valmistuttua asiakkaalta, että vaikka odotukset puskaradion takia olivat kovat, lopputuloksesta tuli vielä odotettua hienompi!

Asennuksen laadun ja nopeuden takaa noin neljänsadan tekonurmiviheriön, muutaman Adventuregolf-kentän sekä puttikentän rakennuskokemus.

Kyllä! Suomessa on viheriöitä kotipihoilla yllättävän paljon. Niistä hand made by Mr. Nordic Turf Jarno Saure varmasti yli 90%. Asennusuran ensimmmäiset 10 vuotta ainoana asentajana yrityksessä joka aloitti tekonurmiviheriöiden toimittamisen Suomessa. Yrittäjäksi siirtymisen myötä asennustahti on koventunut vuosi vuodelta ja jokaisena vuotena asennusten määrä on kasvanut selkeästä. Viime vuosina noin puolet asennuksista avaimet käteen periaatteella ja puolet melko valmiiden pohjien päälle breikkien rakennus ja tekonurmen asennus.


Viheriöiden pinnat jäljittelevät luonnonnurmia täydellisesti ja pintoja löytyy jokaiselle golfkentän alueelle, kaikkiin käyttötarkoituksiin. Karkeasta Teegrass nurmesta, aina nopeaan 9-10ft. stimp kotipiha puttigreeniin asti. Hiekkabunkkeri tekonurmi reunoilla rakennetaan usein suurempien viheriöiden yhteyteen.

Golf-tekonurmet sisälle ja ulos

Kaikki tekonurmemme soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kotipihaviheriöistä golfharjoittelukeskuksiin 15 vuoden kokemuksella.

Kaikki Nordic Turf tekonurmet soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön eikä niistä vapaudu mitään hajuja tai myrkkyjä, joten lapset ja kotieläimet voivat huoletta leikkiä niiden päällä.


Jarno Saure on viimeisen 15 vuoden aikana rakentanut lähes kaikki Suomessa sijaitsevista golf sisähalleista. Suurimpina viimeisimpinä projekteina mainittakoon mm. Planmecagolf areena Helsinki, Swingmakers golf areena Lappeenranta, Golf Jurta Pori, Savon golf tiimi Mikkeli,  Pitkäjärven Golf Akatemia, Oulun golfhalli (Nordic Turf Areena) sekä upea Gogolf Lounge Espoossa. Myös Golf Sky liikkeiden kaikki viimeisien vuosienaikana hankitut viheriöt toimitti Nordic Turf.

Golfviheriöalusta

Viheriöitämme löytyy monilta Golf harjoitusalueilta. Jos harkitset oman viheriön hankintaa, kerromme mielellämme sinua lähimpänä olevan viheriön sijainnin. Näin pääset testaamaan tuotteen ennen ostopäätöstä.

Chippi-lyönneissä puttipinnallamme on erinomainen kyky pysäyttää pallo luonnonviheriön tapaan.

Lyöntialustanurmemme lyöntituntuma on mielyttävän pehmeä ja siihen voi asettaa normaalin tiin pystyyn mihin tahansa kohtaan. Oli tarve pienestä chippialustasta tee-boxiin tai koko rangen levyiseen tee-lineen me toimitamme sen. Ei koko rajoituksia.

Lyönti ja chippimatot täältä

Maisemointinurmia tarjoamme useita eri laatuja. Niistä voidaan rakentaa viheriöiden ympärille foregreenin asiakkaan toiveen mukaisesti.

Tutustu referensseihimme tästä >>
Katso täältä valmisviheriöt >>

Tekonurmi terassille
Viheriö terassille

Jätä yhteystietosi alla niin tehdään sinulle unelmiesi viheriö.

Jarno Saure +358 40 707 1228

    Nordic Turf Golftekonurmi
    Nordic Turf Golftekonurmi