Tekonurmi pihalle, terassille, peleihin ja leikkeihin

Tekonurmi sopii erinomaisesti esimerkiksi pihojen ja terassien koristeluun, leikki- ja pelialueiden rakentamiseen tai urheilukenttien peittämiseen.

Tekonurmi on loistava vaihtoehto pihan nurmikolle, sillä se on helppohoitoinen ja kestävä. Tekonurmi säilyttää kauniin vihreän värinsä ympäri vuoden, eikä sitä tarvitse leikata tai lannoittaa. Tekonurmea käytetään myös yleisesti puistoissa ja pihoilla, joissa on paljon käyttöä ja vähän aikaa nurmikon hoitamiseen. Tekonurmi on helppohoitoinen ja kestävä, joten se soveltuu hyvin alueille, joissa on paljon ihmisiä tai lemmikkejä. Somista kotipihasi helppohoitoiseksi, kauniin vihreäksi tai tee kauniit kivetykset, pengerrykset ja luo tunnelma valaistuksella. Näin entisestä mutaisesta pihasta tulee kaikille viihtyisä oleskelutila, jossa perhe ja lemmikkieläimet viihtyvät.

Nordic Turfilla on yli 20- vuoden kokemus tekonurmista ja niiden asentamisesta Suomen pihoille joka takaa upean ja vuosia kestävän lopputuloksen.

Kaikki tekonurmemme soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön eikä niistä vapaudu mitään hajuja tai myrkkyjä, joten lapset ja kotieläimet voivat huoletta leikkiä niiden päällä.

Nordic Turf referenssejä tekonurmien käytöstä, asennuksesta, huollosta, vuokrauksesta löytyy paljon, joten ota yhteyttä ja kysy palveluistamme

Tekonurmi pihat

Terassinurmet

Kattoterassit

Piha valaistus tekonurmelle luo tunnelmaa

Piha valaistus yhdistettynä kauniiseen tekonurmiviheriöön luo tunnelmaa kodin pihalle sekä turvallisuutta. Hyvin suunniteltu valaistus ja viheriö luo miellyttävän ilmapiirin ja auttaa näkemään pimeällä, mikä vähentää tapaturmien riskiä. Valaistus voi myös korostaa pihan tekonurmi viheriön kauniita yksityiskohtia ja lisätä sen visuaalista vetovoimaa. Oikeanlaisilla valaisimilla ja tekonurmen asettelulla voidaan saavuttaa upeita valaistus ja maisemointi tunnelmaa, jotka tekevät pihasta entistä viihtyisämmän ja kutsuvamman.

Kotipiha viheriö päivälläkotipiha viheriö valaistus
Piha valaistus yhdistettynä kauniiseen tekonurmiviheriöön luo tunnelmaa kodin pihalle sekä turvallisuutta