Golfhallit

Planmeca Golf Areena Helsinki

– Suomen suurin golfhalli Helsingin Vuosaaressa on katettu Nordic Turf tekonurmella.
Nordic Turf toimitti ja asensi kaikki hallin nurmet. Lähipelialueen, lyöntimatot ja rangen tekonurmen.
Lyöntipaikat kahdessa kerroksessa. Suuret lähipelialueet monipuolisilla pinnanmuodoilla antavat pelaajille mahdollisuuden harjoitella lähes ulkoviheriöiden tapaan.

Koko Golf Jurta harjoittelukeskus on katettu Nordic Turf tekonurmilla. Kaksi viheriötä, joissa kummassakin luonnolliset pinnanmuodot takaavat laadukkaan golf harjoittelun. Nordic Turf toimitti myös lyöntiverkot,taustakuvan ja lyöntialustan.

Swingmakers Golf Areena Lappeenranta

Koko Swingmakers Golf Areena katettiin Nordic Turf tekonurmilla.Yli 100m2 puttiviheriö luonnollisilla pinnanmuodoilla sekä golfsimulaattorin puttialusta on valmis palvelemaan uusia asiakkaita.
Lähes 400m2 verkotetulle lyöntialueelle ja kahvioon on asennettu parhaiten käyttöön soveltuvat pehmeät ja aidon tuntuiset keinonurmet, jotka takaavat kesäiset tunnelmat harjoittelulle ympäri vuoden.


Savon Golftiimi Mikkeli

Savon golftiimin yhteensä noin 200m2 viheriöillä treenaa suurempikin määrä innokkaita golffareita samaan aikaan luonnollisilla pinnanmuodoilla. Areena tarjoaa muutenkin loistavat olosuhteet pelitaitojen ylläpitämiseen ja kehittämiseen talvikauden aikana. Areena on myös viihtyisyydeltään huippuluokkaa.

Pitkäjärvi Golfakatemia Kokemäki

Pitkäjärven suuressa ja valoisassa hallissa on loistavat puitteet golffin talvitreeniin. Viimeisin päivitys halliin tehtiin syksyllä 2019 kun Nordic Turf rakensi keinonurmiviheriön hyvillä pinnanmuodoilla hallin etuosaan. Viheriön ympärille asennettiin pitkäkuituinen foregreen chippi käyttöön.

Nordic Turf siirsi tarvittavat maa-aineet halliin sisälle, rakensi pohjat ja asensi tekonurmen. Rakennustöiden yhteydessä hallin bunkkerin hiekka vaihdettiin vähemmän pölisevään.

Yksityinen sisägolf tila

Golfsimulaattorin sisälle rakennettiin pieni viheriö pinnanmuodoilla ja viheriön ulkoreunaan foregreen chippinurmeksi.