Golfhalli Season Golf

Golfhallit

Golfhalleissa tekonurmialustat ovat erittäin hyödyllisiä sisäpelien harjoittelussa, kuten golfin harjoittelussa, sillä ne tarjoavat pelaajille tasaisen ja joustavan alustan lyöntien harjoitteluun. Tekonurmi vastaa aidon nurmialustan tuntua ja mahdollistaa pelaajille optimaalisen suorituskyvyn, joten harjoittelu on tehokasta ja mielekästä. Lisäksi tekonurmialustat ovat kestäviä ja helppohoitoisia, joten ne ovat taloudellinen ja käytännöllinen ratkaisu sisäharjoitteluun.

BMW PEGO GARDEN

BMW PEGO GARDEN -hallin suunnittelussa on hyödynnetty viimeisimpiä ideoita hallin suunnittelussa lähipelialueelle ja lyöntipaikoille. Jokainen lyöntipaikka on varustettu korkealaatuisilla tekonurmilla ja teknisillä apuvälineellä, jossa ei ole pitkää lyöntimatkaa, pallojenkeruutaukoja. Halli sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, osoittesssa Härkähaankuja 1, Vantaa. Hallista löytyy Trackman-, GCQuad- ja FlightScope-simulaattorit, lähipelialue ja opetuspalvelut sekä mailafittaus.

PeGo Gardenissa käytettiin paljon mustaa tekonurmea käytävillä ja simulaattoreissa, sekä mustaan tekonurmeen integroitiin vaalealla tekonurmella PEGO- logo.

Season Golf

Season Golf harjoittelukeskus on suosittu golf-harrastajien keskuudessa, ja se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille pelaajillekin. Golfhallin sisäpelialueet on Nordic turf asentamat, kuten puttigreenit ja lähipelialueet. Range lyöntipaikat ja ulkoalueiden tekonurmet ovat huolellista Nordic Turf työtä.

Season Golf lähip
Season Golf harjoituskeskus alakerran lyöntipaikat

GoGolf Lounge on uuden ajan tyylikäs golfhalli

GoGolf Lounge, löytyy Espoon Keran halleilta. Ennen teollisuuskäytössä olleet hallit, on nyt kunnostettu ja toimivat muun muassa golfin talviharjoittelukeskuksena.
Tekonurmista luodut lyönti- ja lähipelialueet sekä Trackman lyöntipaikat ovat Nordic Turf tekemät.

  • 18 lyöntipaikkaa
  • 6 TrackMan- simulaattoria6 TrackMan- simulaattoria
  • Golfhalli palvelee kaikkia golfareita. Aloittelijoista ammattilaisiin ja kaikkien seurojen jäseniä.
  • 200 neliötä tyylikästä ja viihtyisää tilaa
  • Par 2 -rata – Kuin minigolf, mutta parempi

Golf Sky myymälät ja lyöntipaikat

Myymälöiden puttialueet, fittaus ja harjoittelualueet on Nordic Turf tekonurmista.

Planmeca Golf Areena Helsinki

Suomen suurin golfhalli Helsingin Vuosaaressa on katettu Nordic Turf tekonurmella.
Nordic Turf toimitti ja asensi kaikki hallin nurmet. Lähipelialueen, lyöntimatot ja rangen tekonurmen.
Lyöntipaikat kahdessa kerroksessa. Suuret lähipelialueet monipuolisilla pinnanmuodoilla antavat pelaajille mahdollisuuden harjoitella lähes ulkoviheriöiden tapaan.

Golf Jurta Oy Harjoittelukeskus Pori

Koko Golf Jurta harjoittelukeskus on katettu Nordic Turf tekonurmilla. Kaksi viheriötä, joissa kummassakin luonnolliset pinnanmuodot takaavat laadukkaan golf harjoittelun. Nordic Turf toimitti myös lyöntiverkot,taustakuvan ja lyöntialustan.

Swingmakers Golf Areena Lappeenranta

Koko Swingmakers Golf Areena katettiin Nordic Turf tekonurmilla.Yli 100m2 puttiviheriö luonnollisilla pinnanmuodoilla sekä golfsimulaattorin puttialusta on valmis palvelemaan uusia asiakkaita.
Lähes 400m2 verkotetulle lyöntialueelle ja kahvioon on asennettu parhaiten käyttöön soveltuvat pehmeät ja aidon tuntuiset keinonurmet, jotka takaavat kesäiset tunnelmat harjoittelulle ympäri vuoden.


Savon Golftiimi Mikkeli

Savon golftiimin yhteensä noin 200m2 viheriöillä treenaa suurempikin määrä innokkaita golffareita samaan aikaan luonnollisilla pinnanmuodoilla. Areena tarjoaa muutenkin loistavat olosuhteet pelitaitojen ylläpitämiseen ja kehittämiseen talvikauden aikana. Areena on myös viihtyisyydeltään huippuluokkaa.

Pitkäjärvi Golfakatemia Kokemäki

Pitkäjärven suuressa ja valoisassa hallissa on loistavat puitteet golffin talvitreeniin. Viimeisin päivitys halliin tehtiin syksyllä 2019 kun Nordic Turf rakensi keinonurmiviheriön hyvillä pinnanmuodoilla hallin etuosaan. Viheriön ympärille asennettiin pitkäkuituinen foregreen chippi käyttöön.

Nordic Turf siirsi tarvittavat maa-aineet halliin sisälle, rakensi pohjat ja asensi tekonurmen. Rakennustöiden yhteydessä hallin bunkkerin hiekka vaihdettiin vähemmän pölisevään.

Yksityinen sisägolf tila

Golfsimulaattorin sisälle rakennettiin pieni viheriö pinnanmuodoilla ja viheriön ulkoreunaan foregreen chippinurmeksi.

Nordic Turf on toimittanut tekonurmet ja lyöntimatot satoihin Golf simulaattoreihin Suomessa. Lue lisää alta.

Tekonurmet Simulaattoreihin

Nordic Turf golf sisälyönti- ja harjoituspaikkoja sekä puttigreenejä