Kaikki alla olevat referenssit ovat omaa kädenjälkeä!

Yksityispiha Golfviheriö bunkkerilla + Tenniskenttä

Golffia ja tennistä harrastavan perheen unelma! Golfviheriöllä pääsee puttaamaan yli 15m. pitkiä putteja. Bunkkeriin hankittiin samaa valkoista hiekkaa jota on käytetty asiakkaan kotiseuran Kytäjä Golfin bunkkereissa.

Golfviheriöön integroitu lapsien ja vähän aikuistenkin iloksi padel-kentän kokoinen minitennis kenttä kooltaan 10 x 20 m. Kenttä on monikäyttöinen ja sille voi tarvittaessa vaihtaa lentopallo tai sulkapalloverkon.

Villa Upinniemi golf green

Villa Upinniemen golfviheriö on taidolla asennettu. Nelireikäistä chippi- ja puttiviheriötä reunustaa paksukuituinen foregreen. Puun alapuoli maisemoitu valkoisilla kivillä ja bunkkeri valkoisella hiekalla.

Viheriön golfkupeissa ja ympärillä valaistus, joka pitää Villa Upinniemen asiakkaat useint yömyöhään loppukesän lämpiminä iltoina viheriöllä pitämässä omia kisojaan.

Megarange, Vantaa.

Megarangen noin 250m2 chippiviheriö kiven heiton päässä kehä kolmosesta tarjoaa loistavat puitteet chipin ja putin harjoitteluun keväällä heti lumien lähdettyä.

Upea kotipiha viheriö kaikilla mausteilla, bunkkerilla ja lyöntipaikoilla. Tekonurmella päälystetty kumpu bunkkerin takana. Puttipintaa + foregreeniä yhteensä 300m2

Viheriö oman par-3 väylän päässä

Kotipiha viheriö, hiekkabunkkeri ja lyöntipaikka.

Pihaviheriö jossa lyöntimatot integroituna.

GoGolf Rangelle Leppävaaraan rakennettu 120m2 Putti / chippi-viheriö

Pienehkö piha kokonaan tekonurmea ja kiveä.

Viheriö kesäasunnolla kokoaa sukupolvet kisailemaan keskenään.

L-kirjaimen muotoinen viheriö kotipihalle rakennettiin avaimet käteen periaatteella.

Viheriö kotipihalle rakennettiin avaimet käteen periaatteella. Samalla asennettiin pihavalot, reunakivi viheriön viereen ja vanhoja kivetyksiä oikaistiin.

Pieni viheriö kiinni terassissa.

Viheriö Kesäasunnolla

Lähetä alta tarjouspyyntö, niin rakennetaan sinulle unelmiesi viheriö:)