Pohja- ja maatyöt

Pohja- ja maatyöt ovat rakennusprosessin alkuvaiheita, joissa valmistellaan kohde tekonurmien asentamista varten. Pohjatyöt käsittävät kaivamisen ja maan tasoittamisen, jotta tekonurmi voidaan perustaa tasaiselle alustalle.

Maanrakennus

Maatyöt puolestaan tarkoittavat maan kaivamista tai täyttämistä, jotta kohde muokataan sopivaksi tekonurmialustan tarpeisiin. Pohja- ja maatyöt ovat tärkeitä rakennusprosessin alkuvaiheita, sillä ne luovat kestävän perustan tekonurmen pitkälle käytölle.

Pohja- ja maatyöt teknourmille ja maisemoinnille.
Pohja- ja maatyöt takaavat kauniin lopputuloksen. Istutukset, valaistus ja kulkureitit
Pohja- ja maatyöt takaavat kauniin lopputuloksen

Pohjatöissä tontti valmistellaan tekonurmikentän asennusta varten

Ensimmäinen vaihe on maan kaivaminen, jotta saadaan tasainen ja vakaalla pohjalla oleva alusta tekonurmelle. Seuraavaksi huomioidaan pohjatyöt, jotta mahdollistetaan veden poistumisen kentältä. Seuraavaksi asennetaan kerros kiviainesta ja soraa, joka toimii pohjana tekonurmelle. Ennen tekonurmen asennusta maisemointi huomioidaan kivetykset, istutukset, kulkureitit, katokset, valaistus jne.
Sitten vasta asennetaan tekonurmimatto, joka kiinnitetään alustaan hyvin. Lopuksi tekonurmi harjataan ja täytetetään hiekalla tai rouheella, jotka antavat tekonurmelle pehmeyttä ja iskunvaimennusta. Tekonurmien pohjatyöt ovat tärkeitä, sillä ne vaikuttavat tekonurmen kestävyyteen, peliolosuhteisiin ja turvallisuuteen.

Nordic turf tarjoaa ammattimaisesti, usean vuoden kokemuksella pohja- ja maatyöt sekä suunnittelun ja asennuksen.
Kysy pohja- ja maatöistä alla olevalla lomakkeella.