suunnittelu ja piirrustukset

Suunnittelu

Suunnittelemme asennukset ammattitaidolla asiakkaan tarpeiden mukaan

Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita kaikkeen tekonurmi rakentamiseen. Yli 300  tekonurmi asennuksen rakennuskokemuksella takaamme sekä ulkonäön, että toiminnallisuuden olevan huippuluokkaa. 

Tekonurmi on keinotekoinen nurmikko, joka on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja säilyttämään hyvä ulkonäkö pitkään. Kun suunnittelet tekonurmea pihallesi, sinun tulee ottaa huomioon alueen koko, käyttötarkoitus, ympäristön olosuhteet ja budjetti. Ota yhteyttä ja suunnittelemme teidän tarpeitanne ja budjettia vastaavan ratkaisun olemassa olevalle asennusalustalle.

Ensimmäinen askel on määrittää tekonurmen sijoitusalue. On tärkeää valita alue, jonka on hyvä olla mahdollisimman tasainen ja kuivaa mielellään nopeasti sateen jälkeen. Sitten sinun tulee valita tekonurmen materiaali, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja käyttöön. Nordic Turfilla on olemassa useita erilaisia ​​tekonurmia eri käyttötarkoituksiin.

Seuraavaksi sinun tulee valita tekonurmen pohjakerros, joka antaa nurmelle kestävän ja tasaisen alustan. Pohjakerros voi olla hiekkaa, soraa tai muita täyteaineita, jotka auttavat tukemaan nurmen pintaa ja pitävät sen paikoillaan. Lue asennuspalvelusta >>

Lopuksi sinun tulee valita tekonurmen viimeistely, joka voi sisältää reunakivien asentamisen, pintaan liimattavat merkkaukset urheilukenttiä varten tai muita ominaisuuksia, jotka sopivat käyttötarkoitukseesi.  Maisemointi ja valaistus kannattaa huomioida jo suunnitteluvaiheessa. Katso referenssejä >>

Kaiken kaikkiaan tekonurmen suunnittelu pihalle on prosessi, joka vaatii harkintaa ja asiantuntija-apua. Oikein suunniteltu ja asennettu tekonurmi tarjoaa kuitenkin kauniin, kestävän ja helppohoitoisen ratkaisun kaikenlaiseen käyttöön.

 

Tekonurmen pohjatyöt