Asennus

Tekonurmi on yleistynyt erityisesti urheilukentillä, golfkentillä ja jalkapallokentillä. Keinonurmea käytetään myös paljon kotipihoilla, leikkikentillä ja kuntoradoilla. Tekonurmella on useita etuja verrattuna luonnonnurmikkoon, kuten kestävyys, helppohoitoisuus ja vähäinen huollon tarve.

Viheriön pohjatyötGreeni kotipihalla


Tekonurmien asennusta Yli 15-vuoden kokemuksella

Jarno Saure tiimeineen vastaa tekonurmiviheriöiden asennuksista. Hän omaa yli 15-vuoden kokemuksen tekonurmien ja golf-talvihallien rakennuksesta. Jarno on rakentanut lähes kaikki suurimmat tekoviheriöprojektit sekä golf sisäharjoittelukeskukset Suomessa. Tekonurmipihojen laadun takaa huippu materiaalit sekä pitkä kokemus nurmien asentamisesta Suomen sääolosuhteissiin.

Myös muutaman Adventure golf radan rakentaminen komistaa cv:tä. Muun muassa The Pirate adventure golf Kouvolassa ja adventure golf lempäälässä. Hänen alalla tunnettu työnjälki on poikkeuksetta ollut asiakkaiden kiitoksen arvoinen. Jarnon viimeismpiä työnäytteitä golf hallien rakentamisesta voit katsoa referenssit -sivulta, josta löytyy paljon muitakin kohteita.

Vuosaaren halliin rakennettu 750 neliömetrin lähipelialue on pohjoismaiden suurin sisä lähipelialue. Kaikissa viheriöissä on luonnolliset pinnanmuodot ja foregreen kiertää kaikkia viheriöitä. Alueella on myös monta chippipaikkaa joissa käytetty Nordic Turf lyöntialusta tekonurmea.

Asennuspalvelu on osa Nordic Turf-takuupalvelutoimintaa, jolloin asiakas voi huoletta luottaa siihen, että tuotteet ovat oikeaoppisesti ja huolellisesti asennettu. Oikeaoppisesti ja huolella tehty asennustyö takaa materiaaleliile mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Vastaamme tarvittaessa kaikista asennukseen liittyvistä osa-alueista, kuten tavaran kuljetuksesta, pohjatöistä, rakennekerroksista aina tekonurmen asennukseen asti. Lisäksi käytössä on varaosa- ja huoltopalvelut. Kaikki materiaalimme tulevat EU-alueelta ja niitä siteerataan maailman laadukkaimpina tekonurmialustoina.

Lue lisää asennuksesta