Jarno Saure tiimeineen vastaa tekonurmiviheriöiden asennuksista. Hän omaa yli kymmenen vuoden kokemuksen tekonurmiviheriöiden ja golf-talvihallien rakennuksesta. Jarno on rakentanut lähes kaikki suurimmat tekoviheriöprojektit sekä golf sisäharjoittelukeskukset Suomessa.

Myös muutaman Adventure golf radan rakentamine komistaa cv:tä. Muun muassa The Pirate adventure golf Kouvolassa. Hänen alalla tunnettu työnjälki on poikkeuksetta ollut asiakkaiden kiitoksen arvoinen. Jarnon viimeisin työnäyte Vuosaaren Planmeca Golf Areenassa on oiva käyntikortti.

Vuosaaren halliin rakennettu yli 700 neliömetrin lähipelialue on luonnollisesti suurimpia projekteja, mitä olemme tehneet.

Asennuspalvelu on osa Nordic Turf-takuupalvelutoimintaa, jolloin asiakas voi huoletta luottaa siihen, että tuotteet ovat oikeaoppisesti ja huolellisesti asennettu. Oikeaoppisesti ja huolella tehty asennustyö takaa materiaaleliile mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Asennustiimi vastaa tarvittaessa kaikista asennukseen liittyvistä osa-alueista, kuten tavaran kuljetuksesta, pohjatöistä, rakennekerroksista aina tekonurmen asennukseen asti. Lisäksi käytössä on varaosa- ja huoltopalvelut. Kaikki materiaalimme tulevat EU-alueelta ja niitä siteerataan maailman laadukkaimpina tekonurmialustoina.