Golfviheriö, bunkkeri ja pelikenttä

Yritys

Tekonurmet kotiin ja kentälle 15 vuoden kokemuksella

Nordic Turf Oy toimittaa ja asentaa tekonurmia yksityispihoille, golfkentille, jalkapallokentille, tenniskentille, lasten leikkikentille ja kaikille urheilukentille sekä somisteeksi ja maisemointiin.

Nordic Turf omaa Suomen pisimmän ja vankimman kokemuksen golf-talvihallien ja tekonurmiviheriöiden rakentamisesta

tekonurmi golfviheriö, bunkkeri ja mini-tenniskenttä
Viheriö, bunkkeri ja tenniskenttä

Nurmien asennuksen laatu on meille ensisijaisen tärkeää ja siitä kertoo erittäin korkea asiakastyytyväisyys. On mahtavaa kuulla asennuksen valmistuttua asiakkaalta että vaikka odotukset puskaradion takia olivat kovat, lopputuloksesta tuli vielä odotettua hienompi!

Tekonurmen asennuksessa Kokemus ja juuri oikeat työkalut nopeuttavat asennusta huomattavasti ja takaavat hyvän ja vuosia kestävän lopputuloksen. Hyvätkin materiaalit on helppo pilata huonolla asennuksella. Ammattiylpeys on tietysti yksi tärkeimmistä onnistumisen takeista. saan tasaisin väliajoin kyselyitä tulla korjaamaan jopa juuri valmistuneita asennuksia.

Pohjoismaiden paras tuote omalla alallaan

Golf-viheriön asennus on tekonurmi asennuksista vaativin pyöreiden linjojen sekä pinnanmuotojen takia. Suomessa olevista tekonurmiviheriöistä olen tehnyt suurimman osan. Omat rakennustekniikkani takaavat parhaan ja poikkeuksellisen kestävän lopputuloksen.

Oma ensikosketus tekonurmen asennukseen tapahtui kesällä 2006. Samana kesänä toimintaansa aloitteli ensimmäisenä Suomessa lähes ainoastaan Golf-tekonurmiin erikoistunut yritys. Sattumien kautta ajauduin tämän yrityksen työmaalle alihankkijana viheriön pinnanmuotoja rakentamaan. Parin työpäivän jälkeen yrityksen omistaja kävi työmaalla, ihasteli ensikertalaisen työjälkeä ja tarjosi työtä yrityksessään. Tästä alkoi ura tämän yrityksen ainoana päätoimisena asentajana, joka kesti melkein kymmenen vuotta.

Alkuvuodesta 2015 lopetin oma-aloitteisesti työsuhteeni ja lähdin yrittäjäksi samalle alalle. Alusta pitäen prioriteetti numero yksi on asennusten ja materiaalien paras mahdollinen laatu. Aikaisempien vuosien asennuksia on mukava käydä katsomassa tyytyväisten asiakkaiden kanssa ja todeta kaikki edelleen priimaksi. Tekonurmi toimittajaksi valitsin Hollantilaisen tehtaan, jonka materiaalien laatu oli mielestäni paras. Erityisesti golf-puttipinnan tuntuma oli mielestäni poikkeuksellisen hyvä. sitä ovat parhaaksi tekopinnaksi kehuneet myös Suomi golfin terävin kärki.

Golf-asennusten vaativuuden takia en käytä niissä ollenkaan alihankintaa. Siitä syystä voin taata parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Myytyjen ja asennettujen tekonurmien määrässä vuosi 2018 oli ennätyksellinen omassa asennushistoriassa lähes 15 000 neliöllä, josta golftekonurmien osuus noin 1500m2.

SUOMEN VAHVIMMAT NORDIC TURF


Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.”

Jarno Saure

Jarno Saure

Sähköposti : jarno.saure@nordicturf.fi   
Puhelin : +358 40 7071228

Nordic Turf Oy
Kuhajoentie 6 D, 01750 Vantaa